تراکتور

تراکتور چیست؟

در زمان های گذشته حمل و نقل لوازمات سنگین بر روی دوش حیواناتی مانند گاو بود، همچنین تنوع تراکتور های تولیدی بسیار محدود بود اما امروزه مدل های متفاوتی تولید می شود که هر کدام کاربرد متفاوتی نیز دارند.

از مهم ترین ماشین آلات کشاورزی که در صنعت تولید محصولات غذایی و سهولت در فرآیند کشاورزی نقش بزرگی دارد تراکتور می باشد، این محصول جزوی از ماشین آلات یکپارچه است که در بخش های متفاوت کشاورزی مانند کاشت و برداشت به صورت مکانیزه عمل می کند، در ادامه قصد داریم با انواع آن و کاربرد آنها آشنا شویم پس تا انتها با ما همراه باشید.

تراکتور

این محصول کاربرد متفاوتی دارد و نسبت به انواع آن کابردشان متفاوت است، در ادامه به انواع تراکتور ها و کاربرد آن ها خواهیم پرداخت.

انواع تراکتور

تراکتور کاربردی

مدل کاربردی و یا utility tractor مدل ساده ای از تراکتور می باشد که جهت شخم زدن و جابجایی ادوات سنگین اصولا استفاده می شود 45 تا 140 اسب بخار محدوده توان عملیاتی این مدل می باشد، به همین دلیل از موتور هایی با قدرت های کم و یا متوسط می توان بر روی آن کاربردی استفاده نمود.

اتچمنت هایی مانند دروگر، برف روب ، بکهو ، جارو ، برش ینجه و غیره… نیز به راحتی بر روی این نوع تراکتور نصب می شوند.

تراکتور فشرده

از این نمونه جهت جمع آوری میوه ها در باغ ها و یا هرس نمودن درختان استفاده می شود و به دلیل اندازه کوچک می توان به راحتی از آن در مکان مد نظرتان استفاده نمود.

کاشت ردیفی

کاشت ردیفی نیز نوعی از آن می باشد که همانند نامش جهت کاشت در مزارع کشاوری استفاده می شود، این محصول را در ایران کست ردیفی نیز می نامند.

از جمله کاربرد های دیگر این محصول می توان به از بین بردن علف‌های هرز، مسطح کردن زمین کشاورزی، شخم زدن، سفت کردن خاک و غیره نیز اشاره کرد و با استفاده از آن به راحتی به کاشت بذر های خود نظم دهید.

صنعتی

مدل صنعتی که بیشتر به آن یک کش نیز می گویند همانطور که از نامش پیداست قابل استفاده در صنعت و کار های صنعتی می باشد، این محصول قابلیت کشیدن محصولاغتی با بار های سنگین و قرار دادن آن ها بر روی سطوح را دارد.

تولید صنعتی این محصول با دیگر محصولات بسیار متفاوت است، مدل صنعتی بسیار مقاوم تر تولید می شود به دلیل حمل و نقل بار های سنگین.

باغی

مدل باغی محدودیت قدرت بین 1 تا 20 اسب بخار دارد و دارای ابعاد کوچکی می باشد، از این محصول جهت چمن زنی در پاک ها، باغ  ها و یا خیابان ها استفاده می شود.

حامل

دسته‌ بعدی این محصول حامل می باشد که جهت حمل و نصب ادوات متفاوت  کاربرد دارند، از این محصول در طراحی تراکتور حامل چارچوب شاسی بین لاستیک‌های پشت و جلو توسعه یافته.

اتچمنت هایی مانند سمپاش، مته، لودر، جاروی چرخشی و … قابل نصب بر روی ین محصول می باشد.

اتوماتیک

این مدل به صورت برقی استفاده می شود  و جهت حرکت آن نیازی به راننده نیست، از هوش مصنوعی در تولید این مدل استفاده شده و با ترکیب کامپیوتر و GPS فناوری هواپیمایی تولید شده، همین موضوع باهث می شود تا بدون سر نشین قابل استفاده باشد.

نظامی

از این محصول جهت تخیب پل ها و یا جاده ها توسط نیو های نظامی استفاده می شود، از این محصول می توان جهت جا به جایی و حمل تجهیزات نظامی نیز استفاده کرد.

تراکتور
انواع تراکتور

تاریخچه تراکتور

در دهه 1850 میلادی تراکتور های کششی بسیاری با پیشرفت چشمگیری تولید شدند که تا قبل آن زمان از ماشین های بخار اولیه برای انجام عملیات های کشاورزی، شخم زنی، بذر پاشی و غیره… استفاده میشد.

ماشین های بخار اولیه به صورت خودکار قابلیت حرکت کردن نداشتند و همینه موضوع باعث می شد برای حرکت نیاز به نیروی حرکتی داشته باشند که این موضوع برای کشاورزان بسیار دشوار بود و سرعت کاری آن ها را بسیار پایین میکشید.

پس از تولید مدل کششی آن تا چد سالی مورد استفاده قرار گرفت تا تولید تراکتور های بنزینی در سال 1912 میلادی در دست ساخت قرار گرفت،

دکتر رولف دیلز از فعالان در زمینه تولید تراکتور بود که موفق شد موتر دیزلی را جایگزین موور بنزینی تراکتور کند که پس از آن رشد چشمگیری در زمینه تراکتور داشتیم و استفاده از تراکتور به صورت جهانی گسترش یافت.

جایگاه آن در صنعت کشاورزی

همانطور که قبلا به آن اشاره کردیم نمونه های اولیه تراکتور در مزارع مورد استفاده قرار می گرفتند، تراکتور های نخستین برای کشیدن ادواتی مانند گاو آهن استفاده میشد و دارای ابعاد بسیار بزرگ و چرخ های بزرگی بودند.

امروزه با تولید تراکتور هایی با اندازه مناسب می توان به راحتی از آن ها استفاده کرد، از این محصول در صنعتی کشاورزی جهت بذر پاشی، شخم زنی و جا به جایی محصولات می توان استفاده نمود.

کاربرد های تراکتور

این محصول کاربرد های بسیار متفاوتی دارد مانند، کشندگی، استقامی و غیره… در ادامه به کاربرد های آن بیشتر می پردازیم.

یدک کشی

تراکتور به راحتی وسایل زراعی، گاو آهن و ادوات را به راحتی کشیده و جا به جا می کند، این محصول دارای گشتاور زیا می باشد که همین موضوع باعث کشیدن و جا به جایی وسایل زراعی و ادوات می شود و جهت جا به جایی محصولاتی با وزن های بسیار بالاتر باید گشتاور آن بیشتر شود.

حرکت دورانی

اکثر ادوات کشاورزی مانند دیسک با وزنه بالا یا گاو آهن ، به تنهایی قابلیت حرکت دورانی ندارند، جهت حرکت دورانی به دستگاه دیگری نیاز می باشد،  از این رو برای ایجاد حرکت دورانی در تراکتور، در کنار کشنده بودن، از شفتی به نام شفت PTO استفاده می‌شود.

تراکتور
ادوات تراکتور

ادوات کشاورزی

این محصول دارای ادواتی نیز می باشد که جهت کارر های متفاوتی نسز به فروش می رسد، ادوات قابل نصب بر روی آن می باشد و با استفاده از آن ها می توانید کاربرد های بیشتری به آن اضافه کنید که در ادامه به آن ها می پردازیم.

برف روب

نوعی ادوات می باشد که قابل نصب بر روی تراکتور است تا در فصل زمستان و یا مناطق سردسیر با استفاده از آن برف ها از سطح جاده ها، بزرگراه، آزادراه، معابر و غیره… کنار بروند و از خطراتی ناشی از سر بودن زمین جلوگیری شود.

جهت اطلاعات بیش تر به لینک زیر مراجعه فرمایید.

برف روب

جارو

این اتچمنت از پر کاربرد ترین محصولات و ادوات نی باشد که جهت نظافت، جارو کشی، جمع آوری زبالات، جلوگیری از گردو خاک استفاده میشود، با استفاده از جارو می توانید یک دستگاه سیار جهت نظافت داشته باشید، برای اطلاعات بیش تر به لینک زیر مراجعه کنید.

سوییپر صنعتی

بیل

از این ادوات نیز جهت خاک بردای و جا به جایی خاک همچنین حفر چاله استفاده می وشد.

بیل 

مجموعه تارا تولید کننده انواع ادوات در ایران می باشد و با استفاده از بهترین متریال موجود در ایان ادوات را تولید کرده و با حذف واسطه به شما به فروش می رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09123988622